2012-03-18

Träning Arboga

Igår blev det barmarkspremiär. Följde med Patrik Ståhl (www.patrikstahl.se) och Jessica Malcolmsson (www.jmenduro.com) till MX Ramstigen, för att köra sand. Precis som vi var det ett hundratal förare till som tyckte att detta var en bra idé. Blev mycket träning av omkörning och en hel det tear-offs denna dag.
4 pass á 20 minuter körde vi. Första passet var riktigt knepigt. Banan var fortfarande relativt fin, men jag hade inte rört fjädringen sen förra helgens stenbana i Kungsängen. Den var väldigt svampig för det här föret. Det i kombination med att man inte kört odubbat tidigare i år, bidrog till rätt duktig armpump.
Inför kommande runda vred jag på fjädringen rätt duktigt, och nu gick det fint att köra. Hade rätt bra flyt, framför allt på de långa rakorna. Det som jag strulade med under hela träningen var kurvorna. Man är van vid ett stenhårt underlag, och nu flyttade vallarna på sig hela tiden. Gick i alla fall inte omkull nån gång.
Nästa helg blir det nog en färd dit igen.

2 kommentarer:

Jessica och Patrik sa...

Var en riktigt bra träningsdag i Arboga! :-) Hallsberg idag var grymt, jättefin bana, bara lite lerigt i några kurvor. Vi åker nog där nästa helg också, häng på dit om du känner för det! :-) Vi hörs! //Jessica och Patrik

Fritte sa...

jag förmodar att du tränar på hur du INTE ska ta en kurva på den här bilden :) The cat